Om LLG Regnskab

LLG Regnskab blev startet i 2018 af Lise-Lotte Gårdred og har i dag 3 bogholdere og 1 revisor ansat. Til sammen har vi mange års erfaring indenfor den daglige administration, kontakt til offentlige myndigheder herunder anmodning af refusioner m.v., bogføring, budgetudarbejdelse, lønadministration samt udarbejdelse af årsregnskab.

Vores team står til rådighed for dig, for os betyder det ikke noget om man er en stor eller lille virksomhed, alle kunder bliver prioriteret lige højt.

For os er det vigtigt at du som kunde føler der er tillid og forståelse, samt en god og tryg dialog hele vejen rundt.

Vi tror på, at man skal gøre det, man er bedst til – Det gør vi, og derfor kan vi med sikkerhed stå 100% inde for det vi laver.

At vi er gode til vores arbejde, ses tydeligt, på vores kundekreds, hvor vi på nuværende tidspunkt bogfører, for over 100 forskellige små og mellemstore virksomheder, geografisk fordelt i hele landet, i en bred vifte af brancher.

Vi er utrolig stolte over hvad vi har opnået, siden vores opstart, men vi har altid plads til flere. Derfor står vi også til enhver tid klar til at hjælpe netop dig og din virksomhed.

Du er velkommen til at kontakte os på 40 24 68 98 for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe netop dig.